Ξέσπασμα Αλέξη Κούγια μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Είχα εντολή να φύγουμε από το γήπεδο – Να διακόψει το πρωτάθλημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 00:08 Ξέσπασμα Αλέξη Κούγια μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Είχα εντολή να φύγουμε από το γήπεδο – Να διακόψει το πρωτάθλημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League 1, έχοντας όμως έντονα παράπονα από τη διαιτησία, που έφεραν και ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ως αντιπρόεδρος πια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Αλέξης Κούγια έριξε… βολές κατά πάντων για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα για τη Super League 1, καλώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να διακόψει το πρωτάθλημα.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Κούγια

«Κατόπιν συνεννόησης με τον Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία.  Δυστυχώς καθε μέρα, μία εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία, που έστηνε ματς με τη συμμορία της Ηλιούπολης, τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν δύο κλόουν, τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς. Είδατε σήμερα τι συνέβη. Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και απο σεβασμό σε όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο πραγματικά δεν αποχωρήσαμε.

Ένα πεντακάθαρο γκολ. Ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης. Ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο».

Για τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός: «Μου είπαν πως ήταν καθαρό πέναλτι. Μου είπαν πως ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο σφύριζε μόνο από τη μία πλευρά λες και έβλεπε μόνο κίτρινα. Μου είπαν πως ήταν μία σφαγιαστική διατησία. Αυτό πρέπει να τελειώνει».

Για τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ και την κυβέρνηση: «Θα συζητήσω σοβαρά με τον κύριο Μαρινάκη. Εγώ είμαι σχετικά νεος σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Αυτά που γνωρίζω 42 χρόνια μπορώ να τα μεταλαμπαδεύσω, αλλά ήλπιζα πως αλλάζοντας η κυβέρνηση, πως εκεί που γίνονται μεταρρυθμίσεις παντού θα αλλάξει και κάτι με το ποδόσφαιρο. Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Κανείς δεν μπορεί να διακόψει τη διασκέδαση του Ελληνικού Λαού. Καλύτερα που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο γιατί θα είχαμε θρυνήσει θύματα. Είναι πρόκληση και για την Δημοκρατία. Πρέπει επιτέλους να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, να διακόψει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί να πρέπει να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός για να γίνει ένα σοκ;

Προσκαλώ τον Μητσοτάκη να πάρει θέση και να διακόψει το πρωτάθλημα να μην συνεχίσει να υπάρχει η ομπρέλα του ανηψιού του σε αυτούς τους εγκλματίες. Πρέπει να τελειώνουμε με τους εγκλήματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευτυχώς υπάρχει ο κ. Οικονόμου αντιεισαγγελέας και ο κ. Φλωρίδης. Ο κ. Βρούτσης αν δεν μπορεί να αλλάξει. Έπιασαν κορόιδο αυτόν τον Αλαφούζο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εγώ θα κάνω τα πάντα, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

 

 

 

 

 

 

Με την ήττα από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έμεινε στο -8 από τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Super League 1.

 

 

 

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση