Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ – Τα πασχαλινά αυγά, ο τοίχος των ευχών και η αγάπη του κόσμου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 13:04 Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ –  Τα πασχαλινά αυγά, ο τοίχος των ευχών και η αγάπη του κόσμου Η PR και Press ομάδα του ΟΠΑΠ με τη Μαρίνα Σάττι

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε σε αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώθηκε από το Eurojackpot, τον χορηγό της ελληνικής αποστολής, σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Βούλας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε και συζήτησε με τους fans, «τσούγκρισε» πασχαλινά αυγά, ενώ την περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπήρχε ένας «τοίχος ευχών», όπου o κόσμος της άφησε τα μηνύματά του και της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο μουσικό ταξίδι της.

Με εμφανή συγκίνηση, η τραγουδίστρια διάβασε τις ευχές, αφήνοντας παράλληλα και τη δική της, ενόψει του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε φωτογραφίες:


Η Μαρίνα Σάττι στον τοίχο των ευχών που στήθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ


Οι
fans είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τη Μαρίνα Σάττι


Οι fans είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τη Μαρίνα Σάττι


Οι fans είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τη Μαρίνα Σάττι


Οι ευχές όλων συνοδεύουν τη Μαρίνα στο ταξίδι της στο Μάλμε


Τα πασχαλινά αυγά «MA-RI-NA» που της έδωσαν οι fans της

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση