Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Αδιανόητη αισχροκέρδια με τα εισιτήρια του τελικού του Conference, πωλούνται online σε 20πλασια τιμή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 15:04 Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Αδιανόητη αισχροκέρδια με τα εισιτήρια του τελικού του Conference, πωλούνται online σε 20πλασια τιμή

Απίθανες είναι οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού του Conference League στη δευτερεύουσα αγορά, με τα ποσά να είναι 20 φορές υψηλότερα συγκριτικά με τα επίσημα της UEFA.

Ντελίριο επικρατεί ακόμα στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» περιμένουν με ανυπομονησία την βραδιά της 29ης του Μάη για τον ευρωπαϊκό τελικό που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως είναι λογικό, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη ξεκινήσει το... σαφάρι για να εξασφαλίσουν μια θέση στην «OPAP Arena».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχε κάνει η UEFA, τα εισιτήρια που θα διατεθούν συνολικά για τις δύο ομάδες θα είναι 18 χιλ., με την κάθεμια να παίρνει από 9 χιλ.

Φυσικά προτεραιότητα στην διάθεση αυτών των εισιτηρίων για τους Πειραιώτες θα έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας ενώ σύντομα θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Συνολικά τα εισιτήρια που θα δοθούν για το παιχνίδι θα είναι 27.100, όμως τα 6.100 απ' αυτά θα πάνε στην UEFA για τις ανάγκες που έχει για τους χορηγούς της, τις ομοσπονδίες κλπ. ενώ τα υπόλοιπα 3 χιλ. θα διατεθούν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία μέσω κλήρωσης, με την προθεσμία των αιτήσεων γι' αυτά όμως να έχει ήδη παρέλθει.

Υπάρχουν ωστόσο... ξέμπαρκα εισιτήρια σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου. Οι τιμές ωστόσο στην δευτερεύουσα αγορά δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια καθώς κυμαίνονται στον... Θεό. Για να καταλάβει κανείς τις απίστευτες διαφορές. Στην Κατηγορία 2 την οποία η UEFA κοστολογεί στα 85 ευρώ για το κάθε εισιτήριο, οι τιμές στην δευτερεύουσα αγορά φτάνουν μέχρι και στα 1.478 ευρώ!

Για την Κατηγορία 3 η UEFA κοστολογεί το κάθε εισιτήριο στα 45 ευρώ. Και εκεί οι τιμές στο διαδίκτυο φτάνουν σε απλησίαστα επίπεδα, καθώς οι τιμές για κάθε εισιτήριο κυμαίνονται στα 1.660-3.550, ενώ σε παρόμοια επίπεδα φτάνουν και τα εισιτήρια της 1ης Κατηγορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση