Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης επισκέφτηκε το ξενοδοχείο των «πράσινων»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 16:20 Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης επισκέφτηκε το ξενοδοχείο των «πράσινων»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης επισκέφτηκε το ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού, στο οποίο βρίσκονται οι παίκτες των «πράσινων» ενόψει του τελικού της Euroleague απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την παρουσία του να μην περνά απαρατήρητη.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης βρίσκεται στο Βερολίνο ενόψει του Final Four της Euroleague, με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού να βρίσκεται δίπλα στο «τριφύλλι».

Κάπως έτσι ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, με σκοπό να τους ντοπάρει ψυχολογικά και να τους δώσει συμβουλές ενόψει του τελικού των «πράσινων» απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως είναι λογικό η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς ο Παναθηναϊκός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο.

Ο Αλβέρτης μάλιστα είχε ένα θερμό τετ-α-τετ με τους Κώστα Σλούκα και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση