Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποθεώθηκε – «Παρών» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 18:56 Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποθεώθηκε – «Παρών» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε στο μικρό τελικό της Euroleague, αλλά στο γήπεδο βρίσκονται ήδη και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, για το μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που έφερε μία φοβερή αποθέωση στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ενόψει του Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκεται στο Βερολίνο και μπήκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, για να γίνει γρήγορα αντιληπτός από τον κόσμο και να ακούσει το όνομά του να γίνεται σύνθημα στις κερκίδες.

Το “παρών” δίνει στο ματς όμως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος όπως και στα ημιτελικά, έχει πάρει από νωρίς θέση στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τα δύο ματς και κυρίως τον αδερφό του, Κώστα Αντετοκούνμπο, που αγωνίζεται στους “πράσινους”.

Όσον αφορά τον Διαμαντίδη πάντως, αξίζει να σημειωθεί, αναφέρει το newsit.gr, ότι επανήλθε σε ένα γήπεδο στο οποίο ο ίδιος κατέκτησε τη Euroleague το 2009.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση