Πάτρα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 4χρονος – Στην εντατική με αιμορραγία στο κεφάλι μετά από πτώση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 22:08 Πάτρα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 4χρονος – Στην εντατική με αιμορραγία στο κεφάλι μετά από πτώση

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών βρίσκεται διασωληνωμένος ο 4χρονος που μεταφέρθηκε σήμερα (23.08.2022) σε κρίσιμη κατάσταση από την Άρτα, μετά από ατύχημα που είχε.

Ο 4χρονος από την Άρτα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ατύχημα μέσα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία.

Μιλώντας στο tempo24.news, ο Υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης εξήγησε ότι η κατάσταση του παιδιού είναι ακόμη σταθερή, με το τρέχον 24ωρο να είναι κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του.

Το αγοράκι το μεσημέρι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στην οποία φάνηκε το μέγεθος της αιμορραγίας που αντιμετωπίζει, ωστόσο ένα μέρος της φαίνεται να έχει απορροφηθεί από τον οργανισμό του παιδιού, κάτι που δίνει μια δόση αισιοδοξίας για την εξέλιξη της κατάστασής του.

Το άτυχο παιδάκι θα παραμείνει για τις επόμενες ώρες διασωληνωμένο και σε καταστολή, ενώ σύμφωνα με τον Ανδρέα Ηλιάδη, η κατάσταση της υγείας του θα εκτιμηθεί ξανά αύριο, όπου θα υποβληθεί σε νευρολογικό έλεγχο.

«Όλη η ομάδα της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου μας δίνει τον καλύτερό της εαυτό για τον μικρό μας ασθενή και είμαστε στο πλευρό του», ανέφερε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση