Γιάνης Βαρουφάκης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την επίθεση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 08:10 Γιάνης Βαρουφάκης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την επίθεση

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαρτίου ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος ήταν στο εστιατόριο «Γιάντες» μαζί με την σύζυγό του Δανάη Στράτου και στελέχη του πανευρωπαϊκού κινήματος DIEM25.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Διαγνώστηκε με κάταγμα ρινικής χώρας, ενώ έφερε και εκδορές στο πρόσωπο. Υποβλήθηκε σε περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις, από τις οποίες δεν εντοπίστηκε κάτι το ανησυχητικό και λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών.

Λίγο μετά τις 4:00' τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα Social Media, ευχαριστώντας αρχικά το ιατρικό προσωπικό του Ευαγγελισμού, εκείνους που του ευχήθηκαν για ταχεία ανάρρωση και τόνισε πως θρηνούμε 57 νεκρούς.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην επίθεση είπε πως δεν ήταν αναρχικοί, αλλά μπράβοι της νύχτας «οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο».

«Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους 1/2»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση