Δίκη Άλκη Καμπανού: Ξέσπασαν οι γονείς του με το βίντεο της επίθεσης: «Τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 11:48 Δίκη Άλκη Καμπανού: Ξέσπασαν οι γονείς του με το βίντεο της επίθεσης: «Τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν»

«Ξαναβάλτε το, ξαναβάλτε το» φώναξε ο πατέρας του 19χρονου.

Ξέσπασαν οι γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα εναντίον του γιου τους, για την οποία κατηγορούνται 12 νεαροί, προσωρινά κρατούμενοι ήδη στις φυλακές.

Την Τρίτη (28/3), την ώρα που γινόταν προβολή βίντεο από τη μοιραία επίθεση τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 η μητέρα του 19χρονου αντέδρασε λέγοντας: «Τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν. Και οι 12».

«Τα θέλουμε κι εμείς αυτά τα βίντεο, όλη η Ελλάδα τα έχει δει», συνέχισε η μητέρα του Άλκη ενώ ψέλλισε τη λέξη «τέρατα», με τον πατέρα του Άλκη να φωνάζει «ξαναβάλτε το, ξαναβάλτε το».

Επρόκειτο για επεξεργασμένο βίντεο, το οποίο προσκόμισε -στο στάδιο των αναγνωστέων εγγράφων- ο συνήγορος υπεράσπισης του 10ου και του 11ου εκ των κατηγορούμενων. Στο οπτικοακουστικό υλικό, διάρκειας 50 δευτερολέπτων, απομονώθηκε, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας, η κραυγή του Άλκη, σε μία προσπάθεια του συνηγόρου να καταδείξει ότι οι εντολείς του εκείνη τη στιγμή είχαν ήδη αποχωρήσει.

Η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνεχίζεται σήμερα για 19η μέρα. Η διαδικασία των αναγνωστέων ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση