Ο Πρωθυπουργός ψήφισε στην Κηφισιά μαζί με το γιο του Κωνσταντίνο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 12:17 Ο Πρωθυπουργός ψήφισε στην Κηφισιά μαζί με το γιο του Κωνσταντίνο

Στην Κηφισιά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας).

Μαζί του ήταν και ο γιος του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος ψήφισε 1η φορά στις εκλογές του 2019. Επίσης τον συνόδευε και η κόρη του Δάφνη, η οποία όμως δεν ψηφίζει ακόμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε την ταυτότητά του μέσω του gov.gr wallet, αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο.

Βγαίνοντας αφού ευχήθηκε σε όσους γιορτάζουν, δήλωσε πως «Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε για υψηλότερους μισθούς κι καλύτερες δουλειές για καλύτερο ΕΣΥ για λιγότερες ανισότητες για μια πατρίδα πιο ισχυρή με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη με προστατευμένα σύνορα. Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας και σήμερα η ευθύνη για την διακυβέρνηση της χώρας περνάει σ’ εσάς τους πολίτες. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας. Να είστε καλά, χρόνια πολλά και καλή ψήφο. Ευχαριστώ πολύ.».

 

 

 
 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση