«Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν: Η Ελλάδα απέκτησε ένα στρατηγικό λιμάνι, την Αλεξανδρούπολη – Έχει φωνή και επιρροή»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 14:04 «Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν: Η Ελλάδα απέκτησε ένα στρατηγικό λιμάνι, την Αλεξανδρούπολη – Έχει φωνή και επιρροή»

Οι παίκτες στη γεωπολιτική σκακιέρα μπορεί να είναι ίδιοι, έχει αλλάξει, όμως, ο ρόλος τους. Και οι εξελίξεις βρίσκουν την Ελλάδα αναβαθμισμένη. Έχει δυναμώσει η φωνή μας και η επιρροή μας. «Η Ελλάδα απέκτησε ένα στρατηγικό λιμάνι για τη Δύση, το οποίο ονομάζεται Αλεξανδρούπολη. Με ένα τριπλό αποτύπωμα, ενεργειακό, στρατιωτικό, εμπορικό», λέει ο Σωτήρης Σέρμπος.

Διαβάστε περισσότερα και ακούστε το podcast στο Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση