Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 11:24 Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από πυροσβέστες σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής, στο οποίο είχε ξεσπάσει φωτιά, την οποία έσπευσαν τα στελέχη του Σώματος να σβήσουν.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η Υπηρεσία ειδοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (13.8.2023) το πρωί για φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι φλόγες φαίνεται να ξέσπασαν στην κουζίνα του σπιτιού.

Αφού την έσβησαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, μετά από έρευνα μέσα στο σπίτι εντόπισαν τον άνδρα νεκρό. Σύμφωνα πάντα με τον ΣΚΑΪ, η σορός έχει σημάδια εγκαύματος, με τον άνδρα να προσπαθούσε πιθανότατα να φύγει έξω από το σπίτ.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, εντός του οποίου υπήρχαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, η οποία είχε κατασβησθεί προ αφίξεως της Υπηρεσίας μας, που ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της πλατείας Αττικής του δήμου Αθηναίων.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση