Αγρίνιο: Η στιγμή που ο εκσκαφέας χτυπά τον άτυχο 24χρονο εργάτη – Πέθανε σε 4 λεπτά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 20:04 Αγρίνιο: Η στιγμή που ο εκσκαφέας χτυπά τον άτυχο 24χρονο εργάτη – Πέθανε σε 4 λεπτά

Το μοιραίο χτύπημα του εκσκαφέα στον 24χρονο εργάτη στο Αγρίνιο καταγράφεται σε βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. Παρότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα, ο νεαρός άνδρας ήταν ήδη νεκρός. 

Στο βίντεο του newsit.gr για το εργατικό δυστύχημα που συγκλόνισε το Αγρίνιο, φαίνεται ο εκσκαφέας να χτυπά τον 24χρονο με το πίσω μέρος όπου βρίσκονται τα βαρίδια του βαρέως μηχανήματος.

Δηλαδή, όπως τον χτύπησε αυτός ακουμπούσε στην κολώνα και με το στρίμωγμα τον σκότωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, του έσπασε τον θώρακα, του τρύπησε πνεύμονα και καρδιά και ο άτυχος νέος πέθανε σε 4 λεπτά.

Τον 24χρονο, ο οποίος άφησε στο σημείο την τελευταία του πνοή, βρήκαν νεκρό οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν επί τόπου.

Το βίντεο με το τραγικό τέλος του 24χρονου:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση