H Μαρούκα και ο Άρης: Η συγκινητική ιστορία δύο γαϊδουριών που πέθαναν το ένα μετά το άλλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 13:37 H Μαρούκα και ο Άρης: Η συγκινητική ιστορία δύο γαϊδουριών που πέθαναν το ένα μετά το άλλο (φωτο facebook)

Τη συγκινητική ιστορία δύο ηλικιωμένων γαϊδουριών που έφτασαν στο τέλος της ζωής τους μοιράστηκε η Γαϊδουροχώρα, το κέντρο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που είναι αφιερωμένο στο γαϊδουράκι.

Οι πρωταγωνιστές -η Μαρούκα και ο Άρης- τα τελευταία χρόνια ζούσαν μαζί σε καταφύγιο στη Λέσβο και έγιναν αχώριστοι φίλοι, απολαμβάνοντας στα τελευταία χρόνια της ζωής τους λίγη φροντίδα και στοργή.

Η Μαρούκα πέθανε 4 μέρες μετά τον θάνατο του φίλου της

«Περνούσαν τις μέρες τους πάντα μαζί και είχαν γίνει αγαπημένοι φίλοι. Ο Άρης, πιο ηλικιωμένος, κατέπεσε στις αρχές Δεκέμβρη και δυστυχώς δεν επανήλθε. Η Μαρούκα έμεινε μόνη.

Με φανερή τη βαθιά της θλίψη, έμεινε άπραγη και απομονωμένη από όλους για τέσσερεις μέρες. Και μετά έφυγε κι αυτή. Δεν άντεξε να ζει χωρίς τον φίλο της…» γράφει η Γαϊδουροχώρα σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.

«Δύο γαϊδουράκια που βρήκαν έστω στα γεράματα στοργή και φροντίδα»

«Η μικρή τους ιστορία μάς συγκλόνισε, γι' αυτό και τη μοιραζόμαστε κι ας φέρνει δάκρυα στα μάτια. Η Μαρούκα και ο Άρης ζούσαν τα τελευταία χρόνια στο καταφύγιο της φίλης Menga Conrad στη Λέσβο (Donkey Center - Lesvos).

Δύο γαϊδουράκια που βρήκαν έστω στα γεράματα στοργή και φροντίδα. Περνούσαν τις μέρες τους πάντα μαζί και είχαν γίνει αγαπημένοι φίλοι.

Ο Άρης, πιο ηλικιωμένος, κατέπεσε στις αρχές Δεκέμβρη και δυστυχώς δεν επανήλθε. Η Μαρούκα έμεινε μόνη. Με φανερή τη βαθιά της θλίψη έμεινε άπραγη και απομονωμένη από όλους για τέσσερεις μέρες. Και μετά έφυγε κι αυτή. Δεν άντεξε να ζει χωρίς τον φίλο της…

Έτσι είναι τα γαϊδουράκια… Κι όσο τα γνωρίζουμε τόσο πιο μικροί νιώθουμε και πιο αδαείς…» προστίθεται στη συγκινητική ανάρτηση.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Γαϊδουροχώρας:

Πηγή: Γαϊδουροχώρα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση