Έγκλημα: «Μας κακοποιούσε επί χρόνια» είπε ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 09:40 Έγκλημα: «Μας κακοποιούσε επί χρόνια» είπε ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 16χρονος πατροκτόνος που σκότωσε τον πατέρα του με 20 μαχαιριές.

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Καλύβια Αττικής.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. όταν μία γυναίκα κάλεσε αναφέροντας ότι ο ανήλικος γιος της, 16 ετών, την ενημέρωσε ότι είχε ένα επεισόδιο με τον πατέρα του, 71 ετών, και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε η μητέρα του 16χρονου, όπου βρήκαν νεκρό τον 71χρονο άνδρα και συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος τσακωνόταν συχνά στο παρελθόν με τον πατέρα του, και μάλιστα επικαλέστηκε «βρασμό ψυχής» για το έγκλημα μιλώντας στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα, δε, με όσα φέρεται να έχει πει υποστηρίξει ο δράστης, ο ίδιος, ο 19χρονος αδελφός του και η μητέρα τους είχαν υποστεί επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα.

Ο αδελφός του 16χρονου και η 45χρονη μητέρα τους έμεναν αλλού (το ζευγάρι είχε χωρίσει), ενώ ο δράστης έμενε με τον πατέρα του και περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει και αυτός.

Πάνω στον καβγά, και όπως φέρεται να είπε ο δράστης στη μητέρα του, άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε πολλά τραύματα στον πατέρα του, στην κοιλιακή χώρα, στον θώρακα και στην πλάτη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τη ζωή του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο 16χρονος παραδόθηκε χωρίς να αντισταθεί, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία λάμα.

Ο ανήλικος, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, ούτε έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση