Στο πειθαρχικό οδηγός λεωφορείου που «έλυνε σταυρόλεξο» ενώ οδηγούσε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 14:29 Στο πειθαρχικό οδηγός λεωφορείου που «έλυνε σταυρόλεξο» ενώ οδηγούσε (φωτο intime)

Θα δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

Στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΣΥ κλήθηκε να απολογηθεί οδηγός λεωφορείου ο οποίος απαθανατίστηκε να σημειώνει με στιλό σε έντυπο στο τιμόνι, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει. 

Σύμφωνα με το βίντεο λίγων δευτερολέπτων το οποίο μεταδόθηκε από το Mega, ο οδηγός της γραμμής 523 Σταθμός Κηφισιάς – Αδάμες «έλυνε σταυρόλεξο» ενώ παράλληλα πραγματοποιούσε το δρομολόγιο μεταφέροντας επιβάτες. Ο οδηγός λεωφορείου μάλιστα φαίνεται να φορά ταυτόχρονα γυαλιά ηλίου και γυαλιά πρεσβυωπίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΟΣΥ, ο οδηγός ήδη κλήθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του εν ώρα εργασίας.

Με πληροφορίες από athenstransport.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση