Σωφρονιστικός υπάλληλος έκρυβε κινητά και ναρκωτικά σε διπλό πάτο κατσαρόλας στις φυλακές Κορυδαλλού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 21:42 Σωφρονιστικός υπάλληλος έκρυβε κινητά και ναρκωτικά σε διπλό πάτο κατσαρόλας στις φυλακές Κορυδαλλού

Σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού συνελήφθη χθες (09.03.2024) όταν επιχείρησε να περάσει στις φυλακές, ακατέργαστη κάνναβη και κινητά τηλέφωνα μέσα σε κατσαρόλα με διπλό πάτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του σωφρονιστικού υπαλλήλου, μετά από πληροφορίες για επικείμενη εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στις φυλακές Κορυδαλλού, μέσω υπηρεσιακού φορτηγού μεταφοράς τροφίμων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση με τη χρήση συσκευών ανίχνευσης ναρκωτικών και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκε μέσα στο υπηρεσιακό φορτηγό μια μαγειρική κατσαρόλα με διπλό πάτο που περιείχε:

  • 6 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη καθαρού συνολικού βάρους 557 γραμμαρίων,
  • 9 συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
  • 10 αντάπτορες φόρτισης και
  • 17 καλώδια φόρτισης κινητών τηλεφώνων.

Σε έρευνες που έγιναν στη συνέχεια στο σπίτι του κατηγορουμένου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδας και σιδερογροθιά.

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση