Ζευγάρι άρπαξε 10.000 ευρώ από τον εργοδότη του, πέρασε τα σύνορα και του έστειλαν SMS ... «Bye bye»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 15:37 Ζευγάρι άρπαξε 10.000 ευρώ από τον εργοδότη του, πέρασε τα σύνορα και του έστειλαν SMS ... «Bye bye» (φωτο intime)

Έστειλαν και SMS στον εργοδότη τους αποχαιρετώντας τον με ένα «bye bye». 

Ένα ζευγάρι στην Κρήτη άρπαξε χρήματα από τον εργοδότη του, και, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής και πλέον, σύμφωνα με το cretalive.gr, έχουν περάσει τα σύνορα.

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι είχε στήσει την κλοπή εδώ και καιρό, καθώς γνώριζε πότε ο εργοδότης τους πλήρωνε, πότε είχε χρήματα πάνω του, μέχρι και πού τα έβαζε.

Όταν λοιπόν εκείνος έφυγε από το σπίτι, πήραν τα χρήματα και με τις βαλίτσες έτοιμες για αναχώρηση, έφυγαν.

Ο 22χρονος και η 20χρονη φίλη του από τη Βουλγαρία αναχώρησαν με λεία 10.000 ευρώ.

Μάλιστα έστειλαν και SMS στον εργοδότη τους αποχαιρετώντας τον με ένα «bye bye».

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή της Βιάννου και σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος της κλοπής που έγινε στο Α. Τ Βιάννου, τα δύο νεαρά άτομα που είχαν απασχοληθεί από τον ίδιο ως εργάτες γης, άρπαξαν από το σπίτι του το ποσό των 10.000 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση