ΣΥΡΙΖΑ: Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:24 ΣΥΡΙΖΑ: Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη

Στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος -πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ επί κυβέρνησης Καραμανλή- ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη συμβούλου του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επικοινωνιολόγος συμφώνησε να αναλάβει κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη ενόψει και των επικείμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 ήταν επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο της Αθήνας, ενώ το 2019 είχε στηρίξει ανοιχτά τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μέχρι τώρα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, γιου της Κατερίνας Παπακώστα.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση