Σκοτεινή και επικίνδυνη διασταύρωση μέσα στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 11:14 Σκοτεινή και επικίνδυνη διασταύρωση μέσα στην πόλη!

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη σχετικά με το πρόβλημα φωτισμού που υπάρχει σε διασταύρωση της πόλης:

«Εδώ και τουλάχιστον δυόμισι μήνες, ως κάτοικοι της περιοχής, έχουμε πάρα πολλές φορές ( κατ' ελάχιστον πέντε) απευθυνθεί στην αρμόδια υπηρεσία, ζητώντας να επισκευαστεί η βλάβη στον εναέριο δημοτικό ηλεκτροφωτισμό!

Επι ματαίω!!!! Να σημειωθεί οτι η πρώτη μας όχληση έγινε όταν (τι ειρωνεία!!!) η υπόλοιπη πόλη στολιζόταν με λαμπιόνια, πολύ πριν τα Χριστούγεννα. Η διασταύρωση που αποτελεί σημείο διέλευσης μαθητών ( του δημοτικού Ωδείου, της Σκακιστικής λέσχης κ.α.) είναι εντελώς σκοτεινή!

Επιπροσθέτως, η κατηφορική κλίση του δρόμου είναι πολύ επικίνδυνη ειδικά για ηλικιωμένους....ειλικρινά, είναι ευχής έργο το ότι δεν έχει γίνει ατύχημα....Συνεπώς, ρωτώ τι πρέπει να κάνουμε για να μας δώσει κάποιος σημασία; »

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση