Λαμία: «Θα μπουν τα φίδια στα αυτοκίνητα και στα σπίτια μας»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 12:04 Λαμία: «Θα μπουν τα φίδια στα αυτοκίνητα και στα σπίτια μας»

Καταγγελία των κατοίκων από τον περιφερειακό προς το κάστρο της πόλης.

«Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Μελίνας Μερκούρη (περιφερειακός κάστρου Λαμίας), που ειναι πλέον γεμάτος ξερόχορτα τα οποία έχουν θεριέψει. Έχουμε δει αρκετές φορές φίδια και φοβόμαστε ότι θα μπουν στα αυτοκίνητά μας και στα σπίτια μας.

Έχουμε επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Λαμιέων τουλάχιστον τέσσερις φορές και μας είπαν ότι θα έρθουν αλλά ακόμα περιμένουμε. Συγκεκριμένα μας είχαν πει για την περασμένη Δευτέρα ότι θα έρθουν. Όμως η εβδομάδα τελείωσε και δεν εμφανίστηκε κανείς.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να καθαριστεί άμεσα η περιοχή, καθώς επίσης να γίνουν αυστηρές συστάσεις στους ιδιώτες για άμεσο καθαρισμό των οικοπέδων τους, διαφορετικά να τα καθαρίσει ο δήμος και να επιβάλει πρόστιμα....»

Ευχαριστούμε

Κάτοικος της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση