Συνεχίζουν να τρομάζουν διερχόμενους τα σκυλιά στη Ροδίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 15:38 Συνεχίζουν να τρομάζουν διερχόμενους τα σκυλιά στη Ροδίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγες ημέρες, την Τετάρτη 10 Απριλίου, ένας νεαρός μαθητής, 15 ετών, που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο εισόδου της Ροδίτσας, δέχτηκε επίθεση από τρία σκυλιά και τον δάγκωσε στη γάμπα ένα από αυτά, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Πρόκειται για τα ίδια σκυλιά που τον περασμένο Αύγουστο είχαν στείλει στο Νοσοκομείο και μία γυναίκα την οποία έριξαν από το μηχανάκι της!

Παρά τις καταγγελίες και τη μήνυση που υπέβαλλε η οικογένεια του 15χρονου, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, που μας έστειλε αναγνώστης, τα ίδια σκυλιά συνεχίζουν να βγαίνουν στο δρόμο και να επιτίθενται σε διερχόμενα οχήματα, ακόμη και πεζούς.

Το βίντεο είναι από την κεντρική οδό Στυλίδας πάνω στη διασταύρωση με την είσοδο προς Ροδίτσα, καθώς τα σκυλιά μετακινούνται διαρκώς.

«Θα τα μαζέψει κάποιος ή θα περιμένουμε να προκαλέσουν κι άλλον τραυματισμό;», είναι η απορία που συνοδεύει το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης του LamiaReport.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση