Λαμία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Κέλλυ με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 10:05 Λαμία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Κέλλυ με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ;

Τα συγκινητικά μηνύματα των συμμαθητών της 14χρονης και τα λουλούδια που άφησαν στο θρανίο της.

Ανείπωτος πόνος στη Λαμία για τον αδόκητο χαμό της μαθήτριας του 4ου Γυμνασίου, που το γλυκό χαμόγελό της «έσβησε» το απόγευμα του Σαββάτου στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σήμερα Τρίτη (07/12/21) στις 11:00' το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κυριακή (Κέλλυ) Ζανιά.

Στα χείλη όλων ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ ...Γιατί «έφυγε» τόσο άδικα και τόσο πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη Λαμία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι' αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.

Το πρωί της Δευτέρας οι συμμαθήτριες και οι συμμαθητές της στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας άφησαν στο θρανίο της λουλούδια και έγραψαν μηνύματα για την αδικοχαμένη Κυριακή (Κέλλυ).

“Καλό Ταξίδι Κυριακή”, “Καλό παράδεισο…”, “…θα σε θυμόμαστε για πάντα”, “…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπάμε πολύ” είναι μερικά μόνο από τα συγκλονιστικά μηνύματα των συμμαθητών της, όπως βλέπετε στη φωτογραφία του lamiareport.gr.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια από όλη την ομάδα του LamiaReport

Λαμία: «Σεβαστείτε τον πόνο της οικογένειας της 14χρονης» - ΒΙΝΤΕΟ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση