Λαμία: «Σεβαστείτε τον πόνο της οικογένειας της 14χρονης» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 07:12 Λαμία: «Σεβαστείτε τον πόνο της οικογένειας της 14χρονης» - ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση της συνηγόρου της οικογένειας να σεβαστούν το βαρύτατο πένθος τους…

Ανείπωτος ο πόνος σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα για τον αδόκητο χαμό της 14χρονης μαθήτριας του 4ου Γυμνασίου Λαμίας που νοσούσε από κορωνοϊό.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη με το δράμα για την απώλεια του 14χρονου κοριτσιού, που «έσβησε» στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας το απόγευμα του Σαββάτου (4/12).

Η οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού, διόρισε Δικηγόρο και τεχνικό σύμβουλο  ο οποίος θα παρευρίσκεται στην ιατροδικαστική πράξη που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τις επόμενες ενέργειες της οικογένειας, στην αναζήτηση των αιτιών που έκοψαν τόσο απότομα το νήμα της ζωής του μικρού τους αγγέλου.

Η δικηγόρος της οικογένειας Σοφία Σταυράκη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/12) στους δημοσιογράφους ζητώντας θερμά από όλους να σεβαστούν τον πόνο αυτών τον ανθρώπων και να σταματήσουν να ενοχλούν και τους υπόλοιπους συγγενείς.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Θυμίζουμε τέλος ότι ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, έχει διατάξει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το τραγικό συμβάν.

Η ΕΔΕ θα διενεργηθεί από στελέχη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση