Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Αδέλφια Έλληνες, μοιραζόμαστε τον πόνο σας» γράφει το CNN Turk

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 19:22 Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Αδέλφια Έλληνες, μοιραζόμαστε τον πόνο σας» γράφει το CNN Turk

«Αδέλφια Έλληνες, μοιραζόμαστε τον πόνο σας» είναι ο τίτλος του άρθρου και του βίντεο που ανέβασε το CNN Turk στις σελίδες του στα social media για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, από την οποία αγνοούνται, τραυματίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και η Τουρκία, θέλοντας να «ανταποδώσει» την ελληνική στήριξη μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, εκφράζει τη συμπαράστασή της στη χώρα μας για τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα όπως και αρκετοί υπουργοί. Το ίδιο κάνουν και τα τουρκικά ΜΜΕ, με το CNN Turk να μην αποτελεί εξαίρεση και να ανεβάζει διαρκώς ειδήσεις με όλες τις εξελίξεις από την τραγωδία στα Τέμπη.

Δείτε το βίντεο του CNN Turk για τα Τέμπη:

«Η γειτονική Ελλάδα αναρρώνει από το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους 46 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και υπομονή στους οικείους τους. Σε αυτή τη θλιβερή μέρα, στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό της Ελλάδας. Μοιραζόμαστε τον πόνο σας», αναφέρει το σημερινό (2.3.2023) άρθρο του CNN Turk.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση