Αυστραλία: Βουλευτής έκανε πρόταση γάμου μέσα στο κοινοβούλιο - «Είπε ναι»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 10:43 Αυστραλία: Βουλευτής έκανε πρόταση γάμου μέσα στο κοινοβούλιο - «Είπε ναι»

Η πρόταση έγινε στην πρώτη ομιλία του βουλευτή στο κοινοβούλιο.

Εν μέσω ενός πολυάσχολου κοινοβουλευτικού προγράμματος, ο Αυστραλός βουλευτής των Εργατικών, Νάθαν Λάμπερτ έκανε πρόταση γάμου να κάνει την πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Νόα Έρλιχ. 

«Νομίζω ότι πρέπει να παντρευτούμε», είπε στην Έρλιχ, προκαλώντας χειροκροτήματα από όλες τις πλευρές του κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της πρώτης του ομιλίας στη βουλή της Αυστραλίας. «Δεν θα βγάλω δαχτυλίδι τώρα, γιατί δεν επιτρέπεται», πρόσθεσε. 

«Σκοπεύω να βγάλω [το δαχτυλίδι] πολύ ρομαντικά απόψε στα περίπου 10 λεπτά που μεσολαβούν μεταξύ του να κοιμηθούν τα παιδιά και στο να καταρρεύσουμε κι εμείς από την εξάντληση», είπε ο Λάμπερτ αστειευόμενος. 

Ο Λάμπερτ, ο οποίος εκπροσωπεί τη βόρεια εκλογική περιφέρεια Πρέστον της Μελβούρνης, δήλωσε ότι ήθελε να κάνει την πρόταση γάμου «ξεχωριστή», αλλά λόγω φόρτου αποφάσισε να κάνει τη ρομαντική χειρονομία εντός του κοινοβουλίου.

«Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές ή άλλα πράγματα που οι άνθρωποι θα μπορούσαν παραδοσιακά να κάνουν. Αυτή μου φάνηκε σαν μια ευκαιρία», δήλωσε αργότερα ο βουλευτής και πατέρας δύο παιδιών. 

Μετά την ομιλία, ο Λάμπερτ έδωσε στην Έρλιχ το δαχτυλίδι για την επίσημη πρόταση γάμου: «Είπε ναι», δήλωσε ο βουλευτής.

Με πληροφορίες από Guardian

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση