Συγκλονιστικό βίντεο με γυναίκα που γέννησε στο πεζοδρόμιο - Οι περαστικοί παρακολουθούσαν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 09:52 Συγκλονιστικό βίντεο με γυναίκα που γέννησε στο πεζοδρόμιο - Οι περαστικοί παρακολουθούσαν

Δείτε τις εικόνες που καταγράφηκαν στο Σαν Φρανσίσκο την περασμένη εβδομάδα - «Δεν υπάρχει ανθρωπιά. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Συγκλονίζουν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με μια γυναίκα, η οποία φαίνεται να γεννάει σε πεζοδρόμιο, ενώ κόσμος παρακολουθεί. Η γυναίκα και το βρέφος που έκλαιγε βιντεοσκοπήθηκαν από έναν περαστικό στο Σαν Φρανσίσκο την περασμένη εβδομάδα, μετέδωσε η San Francisco Standard.

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τη γυναίκα ξαπλωμένη στο πλάι με το παντελόνι της μερικώς κατεβασμένο. Το μωρό της φαινόταν ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο να κλαίει.

Ένας άνδρας που γονάτισε στο πλευρό της γυναίκας ακούστηκε να της λέει «θα γίνεις καλά. Απλά χαλάρωσε, εντάξει;» και τη διαβεβαίωσε ότι ένα ασθενοφόρο ήταν καθ’ οδόν.

Στη συνέχεια η γυναίκα εθεάθη να κάθεται και να παίρνει το μωρό στην αγκαλιά της.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης επιβεβαίωσε ότι μια γυναίκα γέννησε ένα παιδί σε δημόσια θέα την Πέμπτη (τοπική ώρα), ωστόσο δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί αν επρόκειτο για τη γυναίκα του βίντεο, σύμφωνα με τη New York Post.

Η μητέρα και το μωρό, για τους οποίους έγινε αναφορά από την πυροσβεστική, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ένας μάρτυρας υποστήριξε ότι η γέννα έλαβε χώρα σε ένα σημείο που απέχει μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από τη δημοφιλή πλατεία Union Square της πόλης.

Σύμφωνα με το tweet που συνοδεύει το βίντεο, ο ίδιος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι είδε τη γυναίκα να παίρνει παράνομα ναρκωτικά πριν από τον τοκετό.

Αν και δεν είναι γνωστό αν η νέα μαμά επηρεάστηκε ή όχι από τα ναρκωτικά εκείνη τη στιγμή, η «σπαρακτική» κατάσταση προκάλεσε έκρηξη οδύνης και συμπάθειας από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συγκινήθηκαν από το συγκλονιστικό βίντεο.

«Αυτό με κάνει απίστευτα λυπημένη. Ως είδος πρέπει να δείξουμε περισσότερη ανθρωπιά και καλοσύνη ο ένας προς τον άλλον. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

«Δεν υπάρχει ανθρωπιά. Αυτό πρέπει να αλλάξει», έγραψε ένας άλλος.

«Καημένο μωράκι, ελπίζω τόσο η μαμά όσο και το παιδί να έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται», ανέφερε ένας τρίτος.

Πηγή: new york post

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση