Παιδί στην Ινδία γεννήθηκε με 26 δάχτυλα: «Είναι η ενσάρκωση Θεού»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 10:03 Παιδί στην Ινδία γεννήθηκε με 26 δάχτυλα: «Είναι η ενσάρκωση Θεού»

Ένα παιδί στην Ινδία έγινε πρώτο θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς στο άκουσμα ότι γεννήθηκε με 26 δάχτυλα, αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι είναι μετενσάρκωση Θεού.

Σε μια αξιοσημείωτη και εντυπωσιακή ιστορία από την Ινδία, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε με μια εξαιρετική γενετική ανωμαλία έχει χαρακτηριστεί ως η ενσάρκωση μιας ινδουιστικής θεάς. Το εξαιρετικό αυτό γεγονός εκτυλίχθηκε σε νοσοκομείο στο Bharatpur, στο κρατίδιο Rajasthan της βόρειας Ινδίας, όπου το κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο με συνολικά 26 δάχτυλα, επτά σε κάθε χέρι και έξι σε κάθε πόδι.

Ενώ οι επαγγελματίες της ιατρικής έχουν αναγνωρίσει την κατάσταση αυτή ως γενετική ανωμαλία, η οικογένεια του νεογέννητου την έχει αγκαλιάσει με βαθιά πνευματική σημασία. Την έχουν ανακηρύξει δημοσίως ως την ενσάρκωση της Dholagarh Devi, μιας γνωστής τοπικής θεότητας, της οποίας ο ναός τυχαίνει να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου γεννήθηκε το μωρό. Τα αγάλματα της Dholagarh Devi συχνά την απεικονίζουν ως νεαρό κορίτσι με πολλαπλά χέρια, γεγονός που ενισχύει την πεποίθηση ότι το μωρό είναι η μετενσάρκωσή της.

 

 

Η μητέρα του μωρού, Sarju Devi, ηλικίας 25 ετών, λέγεται ότι είναι πανευτυχής από τη γέννηση του μοναδικού παιδιού της. Ο ενθουσιασμός και η πεποίθηση της οικογένειας για τη θεϊκή σύνδεση της κόρης τους έχουν συγκεντρώσει σημαντική προσοχή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση