ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Επέστρεψε από ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη και τη σκότωσε γείτονας – Άγρια κακοποιημένη η σορός της

Επέστρεψε από ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη και τη σκότωσε γείτονας – Άγρια κακοποιημένη η σορός της

Κατηγορείται για φόνο πρώτο βαθμού

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τραγικό ήταν το τέλος μιας γυναίκας που παντρεύτηκε πρόσφατα, καθώς επιστρέφοντας από το ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη, τη δολοφόνησε ο γείτονας. Μάλιστα, το μένος του ήταν τόσο μεγάλο, που η σορός της εντοπίστηκε άγρια κακοποιημένη.

Δημοσίευμα του Toofab έγραψε ότι η 32χρονη Melissa Jubane που εργαζόταν ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο St. Providence του Πόρτλαντ, ταξίδεψε στη Χαβάη και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Bryan Llantero. Στη συνέχεια, έκαναν εκεί το ταξίδι του μέλιτος, αλλά διέκοψαν τις διακοπές, επειδή κάλεσαν σε υπηρεσία τον σύζυγο που είναι πεζοναύτης.

Έπειτα από έρευνες, συνελήφθη ως ύποπτος ο 27χρονος Bryce Schubert, επίσης νοσοκόμος, σε διαφορετική κλινική και γείτονας της 32χρονης, καθώς έμενε στην ίδια πολυκατοικία, αλλά σε άλλο όροφο.

Στην αρχή τον κατηγόρησαν για φόνο δεύτερου βαθμού, μέχρι που βρέθηκε η σορός της Jubane, που ήταν άγρια κακοποιημένη. Αμέσως, η κατηγορία αναβαθμίστηκε σε φόνο πρώτου βαθμού και πλέον παραμένει υπό κράτηση χωρίς εγγύηση.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος και επίσημα δεν φέρεται να σχετίζεται με το θύμα, ούτε έχει ανακοινωθεί το κίνητρο του εγκλήματος ή ο τρόπος που αφαιρέθηκε η ζωή του. Αντιθέτως, οι αστυνομικοί αρκέστηκαν να αναφέρουν λακωνικά πως «είναι ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα, πέρα από ότι ο Schubert είναι στυγνός δολοφόνος».

Ο Τραμπ απειλεί να σταματήσει το εμπόριο με ορισμένες χώρες εάν η Fed δεν μειώσει τα επιτόκια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Τραμπ απειλεί να σταματήσει το εμπόριο με ορισμένες χώρες εάν η Fed δεν μειώσει τα επιτόκια
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Οι εργοδότες φοβούνται για μαζικές άδειες λόγω του GTA 6: Ζητούν έως και 10 ημέρες εκτός γραφείου για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα