Πέθανε στην προσπάθεια του να ανέβει την «σκάλα του παραδείσου»: Έπεσε από τα 90 μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 16:29 Πέθανε στην προσπάθεια του να ανέβει την «σκάλα του παραδείσου»: Έπεσε από τα 90 μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας Βρετανός τουρίστας, καθώς έπεσε από τα 90 μέτρα, στην προσπάθεια του να ανέβει τα «σκαλιά του παραδείσου» στην Αυστρία.

Ένας 42χρονος άνδρας από την Βρετανία έχασε την ζωή του στην Αυστρία, όταν έπεσε από ύψος 90 μέτρων. Ο άτυχος άνδρας γλίστρησε στην προσπάθεια του να ανέβει το δημοφιλές μέρος στο οποίο συρρέουν χιλιάδες κάθε χρόνο για μια φωτογραφία στο Instagram.

Το θύμα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιευτεί, ήταν μόνο του στη περιβόητη σκάλα, όταν αντιμετώπισε προβλήματα και έπεσε κατακόρυφα.

Η σκάλα προωθείται ως «το νέο κορυφαίο αξιοθέατο στο Zwieselalm για τους λάτρεις της αναρρίχησης», από τον τουριστικό ιστότοπο της περιοχής Dachstein, ο οποίος σημειώνει ότι η ανάβαση γίνεται σε τέσσερα στάδια με τη σκάλα να χαρακτηρίζεται «ως το απόλυτο χτύπημα αδρεναλίνης».

Η ανάβαση αναφέρεται ως via ferrata ή «σιδερένιο μονοπάτι», μια ανάβαση που χρησιμοποιεί χαλύβδινα καλώδια, σκαλοπάτια, μανταλάκια και σκάλες στις οποίες συνδέονται οι ορειβάτες μέσω λουριών για την ασφάλειά τους.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση