Κατηγορίες για διαφθορά εναντίον του Μπομπ Μενέντεζ και της συζύγου του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 18:33 Κατηγορίες για διαφθορά εναντίον του Μπομπ Μενέντεζ και της συζύγου του

Για διαφθορά κατηγορούνται ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ και η σύζυγός του Ναντίν.

Ο Μπομπ Μενέντεζ γνωστός επικριτής της Τουρκίας και υπέρμαχος της Ελλάδας και η συζυγός του κατηγορούνται από ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων ότι δωροδοκήθηκαν από τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσεϊ. 

Το FBI και η IRS (το αντίστοιχο ΣΔΟΕ) διερεύνησαν επίσης εάν ο προγραμματιστής Φρεντ Ντέιμπς έδωσε στη σύζυγό του Μπομπ Μενέντεζ, Ναντίν ράβδους χρυσού αξίας 400.000 δολαρίων. 

Το ζεύγος Μενέντεζ κατηγορείται ότι λάμβαναν χιλιάδες δολάρια δίονοντας σε αντάλλαγμα την επιρροή του Γερουσιαστή προκειμένου να τυγχάνουν προστασίας και πλουτισμού διαφόρων επιχειρηματιών.

Τα ανταλλάγματα ήταν μετρητά, ράβδοι χρυσού, εξόφληση δανείου, ακριβά αυτοκίνητα και άλλα πολυτελή αγαθά.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση