Απίστευτες εικόνες: «Πνίγεται» η Νέα Υόρκη, βροχή ενός μήνα έπεσε σε 3 ώρες -Πλημμύρισαν δρόμοι, μαγαζιά, μετρό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 18:44 Απίστευτες εικόνες: «Πνίγεται» η Νέα Υόρκη, βροχή ενός μήνα έπεσε σε 3 ώρες -Πλημμύρισαν δρόμοι, μαγαζιά, μετρό

Δρόμοι, μαγαζιά, σπίτια και μετρό πλημμύρισαν στη Νέα Υόρκη, μετά το σαρωτικό βαρομετρικό που έπληξε την περιοχή, καθώς βροχή ενός μήνα έπεσε σε μόλις τρεις ώρες.

Όπως θα δείτε σε βίντεο που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα social media, δρόμοι της Νέας Υόρκης και ειδικότερα στην περιοχή του Μπρούκλιν έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με συνέπεια να διακοπεί η κυκλοφορία.

Νέα Υόρκη: Βροχή ενός μήνα έπεσε σε τρεις ώρες στο Μπρούκλιν

Βροχή ενός μήνα έπεσε στο Μπρούκλιν μέσα σε μόλις τρεις ώρες το πρωί της Παρασκευής. Έντονα ήταν τα φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή της Νέα Υόρκης (New York / New Jersey / Connecticut), ενώ αναμένεται να συνεχιστούν έως και το βράδυ της Παρασκευής, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

 

Πάνω από 8 εκατομμύρια πολίτες έλαβαν ειδοποιήσεις για τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ώστε να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

 

Εικόνα από το πλημμυρισμένο Μπρούκλιν

Σύμφωνα με το CNN, η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Kathy Hochul, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την περιοχή, καθώς η καταρρακτώδης βροχή πλημμύρισε δρόμους, υπόγεια και το μετρό.

 

Η αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε για «σημαντική» απειλή ζημιών από πλημμύρες σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη.

Η αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε για «σημαντική» απειλή ζημιών από πλημμύρες σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη.

«Προτρέπουμε τους Νεοϋορκέζους να προετοιμαστούν για έντονη βροχόπτωση και πιθανές πλημμύρες όλη την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου», δήλωσε ο επίτροπος Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Νέας Υόρκης, Ζακ Ίσκολ. «Όλοι οι Νεοϋορκέζοι πρέπει να είναι προσεκτικοί».

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση