Ιράν: Το Ισραήλ «θα πληρώσει» για τον θάνατο στρατηγού των Φρουρών της Επανάστασης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 23:12 Ιράν: Το Ισραήλ «θα πληρώσει» για τον θάνατο στρατηγού των Φρουρών της Επανάστασης

Το Ιράν απειλεί το Ισραήλ! Ο πρόεδρος της χώρας, Εμπραχίμ Ραϊσί, κατηγόρησε το Τελ Αβίβ ότι σκότωσε έναν στρατηγό των Φρουρών της Επανάστασης σε αεροπορικό βοβμαρδισμό που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα (25.12.2023) το πρωί κοντά στη Δαμασκό και προειδοποίησε ότι «θα πληρώσει σίγουρα για αυτό το έγκλημα».

«Η ενέργεια αυτή είναι αναμφίβολα άλλη μια ένδειξη της ματαίωσης, της αδυναμίας και της ανικανότητας του σιωνιστικού καθεστώτος στην περιοχή» ανέφερε ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί, στην ανακοίνωσή του κατά του Ισραήλ.

Ο στρατηγός που σκοτώθηκε είναι ο Σαγέντ Ραζί Μουσαβί, ο οποίος σκοτώθηκε «σε επίθεση του σιωνιστικού καθεστώτος πριν από μερικές ώρες» στη συνοικία Σαγίντα Ζεϊνάμπ, στα νότια προάστια της Δαμασκού, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν, το Irna.

Ο Σαγέντ Ραζί Μουσαβί ήταν ένας από τους εμπειρότερους συμβούλους των Φρουρών της Επανάστασης στη Συρία. Σύμφωνα με πηγές υπηρεσιών ασφαλείας που μίλησαν στο Reuters, ήταν ο υπεύθυνος για τον συντονισμό της συμμαχίας μεταξύ Συρίας και Ιράν.

Προς το παρόν, οι IDF δεν έχουν σχολιάσει τα δημοσιεύματα και δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τον βομβαρδισμό.

Όταν ρωτήθηκε για τον θάνατο του Μουσαβί, ένας εκπρόσωπος των IDF απάντησε ότι «δεν σχολιάζει τις πληροφορίες των ξένων ΜΜΕ».

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση