Βρετανία: Ούτε κοντινά πρόσωπα της Κέιτ γνώριζαν για την κατάσταση της υγείας της, λέει πηγή κοντά στο παλάτι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 20:28 Βρετανία: Ούτε κοντινά πρόσωπα της Κέιτ γνώριζαν για την κατάσταση της υγείας της, λέει πηγή κοντά στο παλάτι

Οι νέες αποκαλύψεις - Τι προηγήθηκε πριν από την εισαγωγή στο νοσοκομείο

Εξαπίνης πιάστηκε η παγκόσμια κοινότητα με την είδηση της προγραμματισμένης επέμβασης της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, στην κοιλιακή χώρα. Ωστόσο, μόνο μία μέρα νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι η 42χρονη πριγκίπισσα εισήχθη στο νοσοκομείο.

Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθήσαν τρεις εβδομάδες πριν από την ανακοίνωση του παλατιού, οπότε η Κέιτ εθεάθη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους σε έξοδο την ημέρα των Χριστουγένων.
 

 

Όπως σημειώνει, πάντως, το περιοδικό People η κατάσταση υγείας της Κέιτ δεν ήταν γνωστή ούτε σε κοντινά της πρόσωπα.
 

 
 

Περνώντας τις διακοπές των Χριστουγέννων στην εξοχική κατοικία τους στο Anmer Hall, το πριγκιπικό ζεύγος μαζί με τα παιδιά του, συνάντησε συγγενείς και φίλους.

Κοντά στην πρωτοχρονιά πέρασαν χρόνο με την οικογένεια της Κέιτ, ενώ γιόρτασαν χωρίς πολυ κόσμο τα 42α γεννέθλιά της, στις 9 Ιανουαρίου. Την επομένη, τα παιδιά της επέστρεψαν στο σχολείο.
 

 

«Οι γονείς της Κέιτ φροντίζουν τα εγγόνια τους», εξηγεί στο People πηγή προσκείμενη στο παλάτι, προσθέτοντας ότι θα βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών κι όταν η Κέιτ αναρρώνει στο Ουίνσδορ.
 

 

«Είναι σε πολύ καλά χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι» προσθέτει η πηγή για την υφιστάμενη κατάσταση της Κέιτ, που παραμένει στο νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια θα αναρρώσει για 2-3 μήνες στο Ουίνσδορ.

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση