Μαντλίν Μακάν: Ο ύποπτος για την εξαφάνιση της είχε ζωγραφίσει τον βιασμό παιδιού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 22:45 Μαντλίν Μακάν: Ο ύποπτος για την εξαφάνιση της είχε ζωγραφίσει τον βιασμό παιδιού

Ο ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, Κρίστιαν Μπρίκνερ «έχει ζωγραφίσει σκίτσα» με τον βιασμό παιδιού και έγραφε για την φαντασίωση του αναφορικά με την απαγωγή μίας γυναίκας και ενός ανηλίκου, αποκάλυψε Γερμανός εισαγγελέας.

Ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς είπε ότι τα στοιχεία προήλθαν από διάφορα τετράδια και σημειωματάρια που κατασχέθηκαν από τον 47χρονο ύποπτο.

Παράλληλα τόνισε ότι ο ύποπτος είχε ζωγραφίσει σκίτσα που δείχνουν τον βιασμό ενός παιδιού. Ο 49χρονος βρίσκεται ήδη στην φυλακή αφού εκτίει ποινή στην Σαξονία για τον βιασμό μιας 72χρονης στην Πορτογαλία.

Ο εισαγγελέας είπε: «Υπάρχουν πολλές χειρόγραφες σημειώσεις του Κριστιάν Μπ. Αυτά είναι ένα είδος σημειωματάριου με πολύ προσωπικό περιεχόμενο. Παρέχουν πληροφορίες για τις σκέψεις του κατηγορουμένου».

Τα σημειωματάρια περιγράφουν σεξουαλικές φαντασιώσεις του υπόπτου

Επιπλέον εξήγησε ότι τα σημειωματάρια έχουν «σημειώσεις και εικόνες που ζωγράφισε ο ίδιος». Περιγράφουν σεξουαλικές φαντασιώσεις του 47χρονου και φέρονται να περιλαμβάνουν την απαγωγή μιας γυναίκας και ενός παιδιού και την περιγραφή ενός βιασμού.

Ένα άλλο σκίτσο του φέρεται να δείχνει τον βιασμό ενός παιδιού. Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την ποινική δίωξη του 47χρονου για άλλα 5 σεξουαλικά εγκλήματα υπογράμμισε: «Η έρευνα για την υπόθεση Μάντι βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι επίσης ανεξάρτητη από το αποτέλεσμα της επερχόμενης δίκης».

Πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας σε λίμνη στο Αλγκάρβε το περασμένο καλοκαίρι δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Η αστυνομία είχε εντοπίσει ένα είδος ιερού στην λίμνη λίγους μόλις μήνες μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ πέρασε «σημαντικό χρόνο» στην λίμνη και μάλιστα διέμενε σε εκείνο το σημείο. Ένας απαίσιος πέτρινος κύκλος είχε στηθεί στην άκρη του νερού, που πιστεύεται ότι φτιάχτηκε από τον Κρίστιαν Μπρίκνερ. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.

Πηγή: enikos

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση