Η Αντέλ επιστρέφει μουσικά ξανά μετά από έξι χρόνια με το «Easy On Me»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 11:17 Η Αντέλ επιστρέφει μουσικά ξανά μετά από έξι χρόνια με το «Easy On Me»

Έρχεται νέο single από την τραγουδίστρια η οποία κάνει και νέο βήμα στη ζωή της

Η Αντέλ μοιράστηκε με το κοινό της ένα κλιπ από το νέο της τραγούδι. Τις προηγούμενες ημέρες είχε αυξηθεί η… σπέκουλα πως η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια σχεδιάζει ν’ ανακοινώσει την έκδοση του νέου της άλμπουμ – του πρώτου εδώ και έξι χρόνια. Στον λογαριασμό της στο Twitter ανέβηκε ένα βίντεο 21 δευτερολέπτων που περιέχει τις πρώτες νότες από το νέο της single με τίτλο «Easy On Me», το οποίο αναμένεται να διατεθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Στο ασπρόμαυρο βίντεο, η Αντέλ φαίνεται να τοποθετεί μια κασέτα σε στερεοφωνικό αυτοκινήτου και να οδηγεί στην εξοχή, ενώ κομμάτια χαρτιού πετάγονται από τα παράθυρα του οχήματός της. Το βίντεο σταματά προτού την ακούσουμε να τραγουδά. Η 33χρονη σούπερ σταρ προϊδέασε πως κάτι… ετοίμαζε όταν άλλαξε τις σελίδες της στα social media και πλέον εμφάνιζαν μπλε και τιρκουάζ φόντα που εικάζεται θα χρησιμοποιηθούν για το εξώφυλλο του νέου της δίσκου. Τα ίδια χρώματα «έντυναν» και τις πινακίδες που αναρτήθηκαν παγκοσμίως με τον αριθμό 30. Λίγο μετά απ’ αυτό διαδόθηκε και το hashtag #Adele30.

Στο μεταξύ μυστηριώδεις προβολές σχετικές με το νέο άλμπουμ της Αντέλ έγιναν αντιληπτές από τους fans της στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, στο Κολοσσαίο της Ρώμης, στην Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο, στο Μουσείο Νέμο του Άμστερνταμ και στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ της Νέας Υόρκης. Οι ακόλουθοί της πιστεύουν πως «30» θα είναι ο τίτλος του άλμπουμ της. Άλλωστε και τα τρία προηγούμενα αναφέρονταν σε αριθμούς, κυρίως την ηλικία που είχε όταν συνέβη κάτι σημαντικό δημιουργικά. Η Αντέλ δεν έχει βγάλει δίσκο από το «25» το 2015, αλλά σε διάφορες συνεντεύξεις της επιβεβαίωσε πως δουλεύει σε νέα κομμάτια.

Ως τώρα στην καριέρα της έχει κερδίσει 15 Grammys, ένα Όσκαρ και μια Χρυσή Σφαίρα και στη ζωή της κάνει παράλληλα ένα καινούριο βήμα μετά από τον χωρισμό με τον Σάιμον Κονέκι. Εδώ και μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Ριτς Πολ, έναν από τους πιο ισχυρούς εκπροσώπους αθλητών στις Η.Π.Α., ιδρυτή της εταιρίας Klutch Sports Group. Ο Πολ, έγινε γνωστός ως «ο φίλος» του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά την τελευταία 10ετία έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη τόσο στο NBA όσο και στο NFL, την λίγκα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Πρόσφατα, δε, ήταν καλεσμένη στο γάμο του συμπαίκτη του «Βασιλιά» στους Λος Άντζελες Λέικερς, Άνθονι Ντέιβις, ο οποίος επίσης εκπροσωπείται από τον Πολ. Μάλιστα, οι οπαδοί των Λέικερς περιμένουν πως η Αντέλ θα δίνει συχνά το παρόν στο «Staples Center» για να βλέπει τα παιχνίδια της ομάδας μια και ο Πολ πολύ συχνά βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθεί τους κορυφαίους πελάτες και φίλους του.

Πηγή: Newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση