Mad Clip: Η ανάρτηση της πρώην συντρόφου του για τους 3 μήνες από τον θάνατό του - «Σου οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 20:15 Mad Clip: Η ανάρτηση της πρώην συντρόφου του για τους 3 μήνες από τον θάνατό του - «Σου οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές»

Δείτε την κοινή τους φωτογραφία

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Mad Clip και η πρώην σύντροφός του, Κατερίνα έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για εκείνον.

Μπορεί το ειδύλλιο ανάμεσά τους να ήταν σύντομο, όμως στάθηκε αρκετό για τον τράπερ για να την «κερδίσει».

Με μία ανάρτηση στο Instagram, η Κατερίνα εξέφρασε την θλίψη της για τον χαμό του αγαπημένου της, αλλά και τα δυνατά συναισθήματα που ένιωσε για εκείνον.

«Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες όμως για μένα είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα. Μπορεί όλο αυτό να κράτησε λίγο αλλά ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορώ να το αποβάλλω από το μυαλό μου. Οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές σε σένα. Λείπεις αλλά είσαι κάθε μέρα στο μυαλό και στη καρδιά μου. Θα εκανα τα πάντα για να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ζήσω περισσότερες στιγμές μαζί σου, γιατί εγώ γνώρισα τον Madclip αλλά ερωτεύτηκα τον Peter. Αυτό που είχαμε ήταν πολύ ξεχωριστό γιατί από πολύ νωρίς νιώσαμε αμοιβαία συναισθήματα θαυμασμού, υποστήριξης και ευτυχίας και με έκανες να πιστέψω πως αν υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά. Σε έζησα λίγο όμως ήταν λες και σε ηξερα χρόνια. Σχεδόν αρνούμαι να το αποδεχτώ όμως συνέβη και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει. Πλέον είσαι ο φύλακας Άγγελος μου. Εις το επανιδείν», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση