Viral το τσιφτετέλι του Βασίλη Μπισμπίκη στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 09:52 Viral το τσιφτετέλι του Βασίλη Μπισμπίκη στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι είναι αχώριστοι από τη μέρα που γνωρίστηκαν.

Η τραγουδίστρια εδώ και λίγες εβδομάδες ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε κέντρο της Αθήνας μαζί με τις «Μέλισσες».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φροντίζει να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του κάθε φορά, απολαμβάνοντάς την από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού.

Όπως την Παρασκευή, που ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής της Δέσποινας Βανδή.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε είδαμε τον ηθοποιό να την αποθεώνει την ώρα που εκείνη ερμήνευε το τραγούδι «Βράδια αξημέρωτα», του Χάρη Βαρθακούρη. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να του δώσει ένα τρυφερό φιλί την ώρα που τραγουδούσε.

Κοιτώντας τον μέσα στα μάτια, μετά τον στίχο «δεν αντέχει η καρδιά μου τέτοιον έρωτα», γονάτισε, πλησίασε τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον φίλησε, κάνοντας τους θαμώνες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Όμως, δεν έγιναν μόνον αυτά. Ένα νέο βίντεο κάνει τον γύρο του TikTok και δείχνει τον Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύει ξέφρενα όχι μόνο με τις επιτυχίες της αγαπημένης του, αλλά και με του Χρήστου Μάστορα.

Δείτε το Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύει τσιφτετέλι:

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση