Η Άννα Αργυρού τραγουδά «Fool’s Paradise», το single που λάτρεψε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 12:37 Η Άννα Αργυρού τραγουδά «Fool’s Paradise», το single που λάτρεψε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή

Η Άννα Αργυρού κυκλοφόρησε τον πρώτο της διεθνές single και το τραγούδι Fool’s Paradise λατρεύτηκε από τον κόσμο, από την πρώτη στιγμή!

Στον τελικό του Voice, του μουσικού show που κέρδισε και η ίδια πέρυσι, η Άννα Αργυρού ερμήνευσε για πρώτη φορά live το νέο της τραγούδι.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση και όπως ήταν επόμενο αποθεώθηκε από τους coaches, οι οποίοι της έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για τα βήματα που κάνει στον χώρο της μουσικής.

Έχοντας μια πηγαία αγάπη για την αγγλόφωνη pop, η Άννα Αργυρού γράφει και συνθέτει τραγούδια και μελωδίες από πολύ μικρή ηλικία. Ένα από αυτά είναι και το “Fool’s Paradise”, μια mid-tempo βαθιά συναισθηματική μπαλάντα σε στίχους και μουσική της ίδιας και σε παραγωγή του Teo Pousbouris.

Το νέο της τραγούδι μετρά ήδη χιλιάδες προβολές στο Youtube μέσα στις λίγες ημέρες κυκλοφορίας του, ενώ ο κόσμος αποθεώνει το υπέροχο αυτό τραγούδι αλλά και τις ερμηνευτικές ικανότητες της 18χρονης τραγουδίστριας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν την Άννα Αργυρού να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Για τις ανάγκες του εξαιρετικού music video του “Fool’s Paradise” που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή των Steven Airth & Spiros Kapsilis, η Άννα Αργυρού μεταμορφώθηκε σε μια σύγχρονη Αφροδίτη της Μήλου η οποία «σπάει» τις νόρμες του έρωτα και της ομορφιάς και παραδίδεται στο αίσθημα της απώλειας της αγάπης.

Η Άννα Αργυρού ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία 6 χρόνια, κάνοντας παράλληλα μαθήματα φωνητικής. Η 18χρονη τραγουδίστρια αποτελεί ένα παιδί θαύμα και η φωνή της – παρά το νεαρό της ηλικίας της – μαγεύει όποιον την ακούει!

Παίζει πιάνο και κιθάρα και γράφει ακόμη και τα δικά της τραγούδια.

Η νεαρή τραγουδίστρια φέτος θα τελειώσει το σχολείο και στη συνέχεια θα πάει για σπουδές στην Αμερική.

«Θέλω σίγουρα να τελειώσω τις σπουδές μου, αλλά το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να πετύχω μια καριέρα στην μουσική!» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο TLIFE.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση