Πέθανε ο κιθαρίστας Μαρκ Σίχαν – Ήταν ο συνιδρυτής και μέλος των The Script

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 21:50 Πέθανε ο κιθαρίστας Μαρκ Σίχαν – Ήταν ο συνιδρυτής και μέλος των The Script

Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο συνιδρυτής και κιθαρίστας των The Script, ο Μαρκ Σίχαν (Mark Sheehan), με το συγκρότημα να ανακοινώνει την τραγική είδηση του θανάτου του σήμερα (13.4.2023) Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συγκροτήματος για τον θάνατο του Μαρκ Σίχαν, ο 46χρονος κιθαρίστας είχε μπει στο νοσοκομείο για μια ασθένεια που αντιμετώπισε, από την οποία έχασε τη ζωή του. Δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

«Ο πολυαγαπημένος σύζυγος, πατέρας, αδελφός, σύντροφος και φίλος του συγκροτήματος Μαρκ Σίχαν πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο μετά από μια σύντομη ασθένεια», έγραψε το συγκρότημα The Script στο Twitter και πρόσθεσε: «Η οικογένεια και εμείς ζητάμε από τους θαυμαστές να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας αυτή την τραγική στιγμή».

Η ανάρτηση των The Scipt:

 

 

Ποιοι ήταν οι The Script

Το συγκρότημα The Script δημιουργήθηκε το 2001 από τον Μαρκ Σίχαν, ο οποίος ανέλαβε και χρέη κιθαρίστα, και τον Ντάνι Ο’Ντόναχιου (Danny O’ Donoghue). Μαζί τους, ήταν και ο ντράμερ Γκλέν Πάουερ (Glen Power) και η τριάδα αυτή γνώρισε την επιτυχία.

Οι The Script πούλησαν εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο ενώ ήταν δύο φορές υποψήφιοι για Brit Award, τρεις φορές για Meteor Ireland Music Award αλλά και άλλες δύο φορές για World Music Award.

Το πρώτο τους άλμπουμ, με το όνομα The Script, έφτασε στο νούμερο 1 στα βρετανικά και ιρλανδικά charts ενώ το πρώτο τους σινγκλ We Cry βρέθηκε στη 15η θέση του βρετανικού chart. Ένα άλλο τραγούδι από το άλμπουμ, το The Man Who Can’t Be Moved, έφτασε στο νούμερο δύο στα single charts.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση