Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 16:34 Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

«Μόνο ευλογία νιώθω» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια εξερχόμενη του μαιευτηρίου όπου γέννησε το πρώτο της παιδί.

Η Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε το πρώτο της παιδί, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών, με φυσιολογικό τοκετό.

Νωρίτερα σήμερα, Δεύτερα 8 Μαΐου, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, βγήκαν από το μαιευτήριο, έχοντας μαζί τους τη νεογέννητη κόρη τους.

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τον ερχομό του παιδιού της, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε:

«Αρχικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, πρέπει να σας πω ότι πέρα από την φόρτιση τη συναισθηματική και τις ορμόνες οι οποίες είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι το κουβαλούσα τόσο καιρό. Μας κράτησε όλο τον χρόνο που ήθελε εκείνη για να έρθει στον κόσμο και τελικά είναι στην αγκαλιά μας, μόνο ευλογία νιώθω. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν συγκινήθηκε η παρουσιάστρια απάντησε «αν συγκινήθηκα λέει; ετοιμάζομαι να ξανακλάψω».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι πρώτες ώρες είναι αυτό το βάπτισμα του πυρός που λέμε, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, ένα αυτοκολλητάκι -έτσι την λέω- και ότι αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί. Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δεν το έχω κάνει τελείως δικό μου, δηλαδή είμαι άυπνη είμαι λίγο ζορισμένη, όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και τώρα ειδικά που επιστρέφουμε και στο σπίτι».

Ακόμη, η ίδια τόνισε: «Ο φυσιολογικός τοκετός, όπως γέννησα εγώ έχει και τις δυσκολίες του, αλλά όταν έχεις πραγματικά στο πλευρό σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, τον γιατρό μου τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ, την υπέροχη μαία μου αλλά και όλη την ομάδα του Ιασώ, όλους τους ανθρώπους ξεχωριστά, νιώθεις πως είναι στην οικογένεια σου και ακόμα και σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή, που αν μια γυναίκα που μας ακούει τώρα δεν το έχει ζήσει, νιώθεις ασφάλεια», προσθέτοντας ότι γεννήθηκε 3 κιλά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ζευγάρι από το 2021.

Πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τον πολιτικό τους γάμο, ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί υπό άκρα μυστικότητα, στο Δημαρχείο Ραφήνας.

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει το επόμενο βήμα, μόνο με άτομα από τον στενό οικογενειακό του κύκλο, την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση