Eurovision 2023: Αυτές είναι οι χώρες που πέρασαν στον τελικό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 10:19 Eurovision 2023: Αυτές είναι οι χώρες που πέρασαν στον τελικό

Ακολουθεί την Πέμπτη ο β΄ ημιτελικός για να σχηματίσει την τελική λίστα με τις χώρες του τελικού.

Μέσα από εντυπωσιακά φώτα και σκηνικά και με τους eurofans να ζητοκραυγάζουν για τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, ολοκληρώθηκε ο α' ημιτελικός της φετινής Eurovision 2023.

Πολύ πριν ωστόσο, ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις, η εκπρόσωπος της Σουηδίας Loreen είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που την ήθελαν ανάμεσα στα φαβορί, όχι μόνο για την αποψινή βραδιά αλλά και για τον μεγάλο τελικό της Eurovison του Σαββάτου.

Ο κόσμος μίλησε, οι κριτές επίσης και κάπως έτσι διαμορφώθηκε η τελική λίστα με τις χώρες που πήραν το εισιτήριο για το Σάββατο.

Αυτό που εκκρεμεί είναι η λίστα με τις επόμενες χώρες που θα διαγωνιστούν την Πέμπτη στον β΄ ημιτελικό της Eurovision. Ανάμεσά τους και η Ελλάδα με την Κύπρο, τις οποίες ωστόσο τα στοιχήματα επιμένουν να βγάζουν εκτός τελικού.

Ωστόσο, αυτό μένει να φανεί.

Οι χώρες που πέρασαν στον τελικό της Eurovision 2023 είναι οι εξής:

  1. Κροατία
  2. Μολδαβία
  3. Ελβετία
  4. Φινλανδία
  5. Τσεχία
  6. Ισραήλ
  7. Πορτογαλία
  8. Σουηδία
  9. Σερβία
  10. Νορβηγία

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση