Η εμφάνιση του Victor Vernicos για την Ελλάδα στον Β' Ημιτελικό της Eurovision

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 23:46 Η εμφάνιση του Victor Vernicos για την Ελλάδα στον Β' Ημιτελικό της Eurovision Φωτογραφία: EBU

Μία φρέσκια εμφάνιση έκανε στη σκηνή της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ ο 16χρονος Victor Vernicos, ο οποίος εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι «What They Say».

Η ερμηνεία του ξεκινά με τον ίδιο καθισμένο, ενώ στην συνέχεια ξαπλώνει κι εμφανίζεται ένα ολόγραμμα του Victor Vernicos στο πάτωμα μαζί με γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου. Στην πορεία ο ίδιος πηγαίνει στο πίσω μέρος της σκηνής και στην οθόνη LED κυριαρχούν μεγάλα ολογράμματα με το πρόσωπό του και γράμματα.

Το σύγχρονο και ευρηματικό concept σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Όσον αφορά στο ενδυματολογικό μέρος, ο νεαρός καλλιτέχνης εμφανίστηκε με μπλέιζερ σε γήινες αποχρώσεις, το οποίο επιμελήθηκε ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση