Ο Μπράντλει Κούπερ σε μία βαθιά εξομολόγηση για τη μάχη με την εξάρτηση από τα ναρκωτικά - «Σκεφτόμουν πως θα πεθάνω»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 18:33 Ο Μπράντλει Κούπερ σε μία βαθιά εξομολόγηση για τη μάχη με την εξάρτηση από τα ναρκωτικά - «Σκεφτόμουν πως θα πεθάνω» National Geographic for Disney/Jeff Ellingson

«”Θα πεθάνω”, σκέφτηκα»! Με αυτή του φράση ο πρωταγωνιστής του «Hangover», ο οποίος πρόσφατα προκάλεσε αντιδράσεις για την προσθετική του μύτη στην επερχόμενη ταινία του Netflix «Maestro», Μπράντλεϊ Κούπερ, αναφέρθηκε στην εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, σε μία βαθιά εξομολόγηση!

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής του National Geographic «Running Wild With Bear Grylls: The Challenge», ο Μπράντλει Κούπερ μιλώντας στον παρουσιαστή Γκριλς, αποκάλυψε στιγμές φόβου όσο έδινε τη μάχη του με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Όπως εξομολογήθηκε, πάλεψε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τονίζοντας ότι η εξάρτησή του λειτούργησε ως εμπόδιο στη δουλειά του.

Ο Κούπερ μοιράστηκε στο παρελθόν πώς ο εθισμός του πήρε μια στροφή προς το χειρότερο μετά την απόλυσή του από τη σειρά δράσης-θρίλερ, «Alias» με τη Τζένιφερ Γκάρνερ. Επίσης, μοιράστηκε το γεγονός ότι παραλίγο να υποτροπιάσει το 2011, αφού ο πατέρας του πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Κατάφερα να ξεφύγω, είμαι νηφάλιος 19 χρόνια»

«Είχα σίγουρα μια μηδενιστική στάση απέναντι στη ζωή μετά, όπως ακριβώς σκέφτηκα «Θα πεθάνω»», είπε στον Γκριλς. «Δεν ξέρω, δεν ήταν ωραία για λίγο, μέχρι που σκέφτηκα ότι πρέπει να αποδεχτώ αυτό που πραγματικά είμαι και να προσπαθήσω να βρω μια γαλήνη με αυτό, και μετά κατά κάποιο τρόπο εξομαλύνθηκε», ανέφερε στη συνέχεια ο 48χρονος ηθοποιός.

«Είχες κάποια άγρια χρόνια;» ρώτησε ο Γκρίλς τον ηθοποιό στα απόκρημνα φαράγγια του Ουαϊόμινγκ.

«Όσον αφορά το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ναι… Αλλά ήμουν τυχερός. Κατάφερα να ξεφύγω στα 29 μου και είμαι νηφάλιος εδώ και 19 χρόνια. Είμαι πολύ τυχερός» είπε ο Κούπερ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση