Ντάνι Τρέχο: Κλείνει 55 χρόνια «καθαρός και νηφάλιος» - Έκοψε τα ναρκωτικά το 1968

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 10:40 Ντάνι Τρέχο: Κλείνει 55 χρόνια «καθαρός και νηφάλιος» - Έκοψε τα ναρκωτικά το 1968

Η ανάρτηση που έκανε στο Twitter - «Λέω σε όποιον δυσκολεύεται εκεί έξω να το κάνει, μπορείς κι εσύ!!» αναφέρει μεταξύ άλλων

Ο Ντάνι Τρέχο έκλεισε 55 χρόνια καθαρός και νηφάλιος, όπως έκανε γνωστό με μία ανάρτηση στο Twitter.

 

Ο 79χρονος ηθοποιός δεν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών από το 1968, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Κλείνω 55 χρόνια καθαρός και νηφάλιος σήμερα με τη βοήθεια του Θεού! Το έκανα αυτό βήμα βήμα κάθε φορά και λέω σε όποιον δυσκολεύεται εκεί έξω να το κάνει, μπορείς κι εσύ!!», έγραψε στο Twitter.

dani-treho

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό του έσπευσε να τον συγχαρεί για το ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα, με μερικούς από τους ακόλουθούς του να του γράφουν: «Συγχαρητήρια», «σε ευχαριστούμε που μας εμπνέεις κι είσαι παράδειγμα προς μίμηση».

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, ο Ντάνι Τρέχο πέρασε πάνω από 10 χρόνια μπαινοβγαίνοντας στη φυλακή για ένοπλες ληστείες και αδικήματα, που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Όταν τελικά, ξέμπλεξε από τα προβλήματα που είχε με τον Νόμο, ορκίστηκε στον Θεό, ότι εφόσον δεν καταδικάστηκε σε θανατική ποινή, όπως ήταν σχεδιασμένο, θα έκοβε τις καταχρήσεις. Εν τέλει, κράτησε τον λόγο του και κλείνει πλέον, 55 χρόνια νηφάλιος.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση