Γιώργος Κατσαρός για Μαρινέλλα: Δεν είχε λεφτά ούτε να πάει σπίτι της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 12:25 Γιώργος Κατσαρός για Μαρινέλλα: Δεν είχε λεφτά ούτε να πάει σπίτι της

Ο γνωστός συνθέτης περιέγραψε τις οικονομικές δυσκολίες της τραγουδίστριας μετά τον χωρισμό της από τον Στέλιο Καζαντζίδη

Ο Γιώργος Κατσαρός αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Μαρινέλλα και τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Επίσης, ο γνωστός συνθέτης και μαέστρος αποκάλυψε πως την περίοδο που χώρισαν η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Αρχικά, περιέγραψε: «Τους πήρα εγώ στο θέατρο, τότε ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ήδη γνωστός και τραγουδούσαν μονό ένα ντουέτο μαζί. Κάποια στιγμή άκουσα την Μαρινέλλα να τραγουδάει στο καμαρίνι της και της λέω: "Θες να πεις ένα τραγούδι στην παράσταση;" και μου λέει: "Δεν θα σε αφήσει ο Στέλιος", της απαντάω: "Μην σε νοιάζει θα του μιλήσω εγώ του Στέλιου". Πάω στον Στέλιο το λέω και μου λέει: "Ας το άλλη φορά", μου το έλεγε γιατί ήξερε ότι θα την χάσει. Τελικά με αφήνει μια μέρα, μου λέει: "Με έπρηξες μωρέ ας την να τραγουδήσει". Εγώ ήξερα ότι έλεγε πολύ ωραία την "Όμορφη Πόλη". Βγαίνει να τραγουδήσει μόνη της και "σπάει" το θέατρο. Ήταν μόνη της στη σκηνή. Αυτή ήταν η αρχή...».

Δείτε το βίντεο

}

Και πρόσθεσε: «Τραγουδούσε η Μαρινέλλα σε κέντρα επί Καζαντζίδη, αλλά πάντα σε δεύτερη μοίρα. Το άκουσε το χειροκρότημα ο Καζαντζίδη, ακόμα το ακούει».

Έπειτα ανέφερε: «Μετά από αρκετό καιρό βρίσκομαι μια μέρα στην Σταδίου και βλέπω την Μαρινέλλα με αγκαλιάζει και κλαίει και μου λέει: "Έφυγα από τον Στέλιο"».

Στη συνέχεια, περιέγραψε πως αποφάσισε να την πάρει μαζί της σε μια μεγάλη περιοδεία στη Ρωσία που διοργάνωνε εκείνο το διάστημα.

«Δεν είχε τίποτα, ούτε λεφτά να πάει στο σπίτι της», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαρός.

Ο γνωστός συνθέτης συμπλήρωσε σχετικά με την περιοδεία στη Ρωσία: «Την παίρνω στη Ρωσία μαζί, κάνει μεγάλη επιτυχία. Ήμασταν καλεσμένοι παντού επισήμως, ως εκπρόσωποι της Ελλάδας. Όταν γυρίσαμε από τη Ρωσία την παίρνω μαζί μου και στο θέατρο σαν σολίστα, μόνη της. Και την παίρνω και μαζί μου, το μεγάλο ξεκίνημα ήταν η "Νεράιδα". Ένα πρόγραμμα καταπληκτικό».

«Χαίρομαι όταν μιλάω για τη Μαρινέλλα» είπε κλείνοντας ο Γιώργος Κατσαρός.

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση