Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Τσάντλερ: «Ήταν αληθινό δώρο για όλους μας»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 09:51 Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Τσάντλερ: «Ήταν αληθινό δώρο για όλους μας»

Συγκλόνισε το χόλιγουντ η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού.

Σοκ προκλήθηκε σε όλο τον κόσμο από την είδηση του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος αγαπήθηκε πολύ από τον ρόλο του στην σειρά «Friends».

Συγκεκριμένα έγινε γνωστός με τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ» στην επιτυχημένη κωμική σειρά Friends της δεκαετίας του '90, η οποία προβλήθηκε για 10 σεζόν, και έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του να ξεπεράσει τον εθισμό των ναρκωτικών και του αλκοόλ για δεκαετίες.

Ο αγαπημένος «Τσάντλερ» έφυγε σε ηλικία 54 ετών με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πνιγμό, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Την είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι μετέδωσε και η τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια» στον επίσημο λογαριασμό της στα social media.

«Είμαστε συντετριμμένοι που μάθαμε για το θάνατο του Matthew Perry. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του και σε όλους τους θαυμαστές του», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Η αστυνομία τον βρήκε νεκρό μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με την Daily Mail, είχε παίξει ένα δίωρο παιχνίδι Pickleball πριν από τον θάνατό του, μετά έστειλε τον βοηθό του για μια δουλειά. Όταν επέστρεψε ο βοηθός του, βρήκε τον Πέρι αναίσθητο και να μην ανταποκρίνεται και κάλεσε ασθενοφόρο αλλά εκείνος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση