Για τον Γιώργο Καπουτζίδη «η φύση θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ, είναι απόφαση του ανθρώπου να μην τους φέρεται ως φυσιολογικά άτομα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 18:51 Για τον Γιώργο Καπουτζίδη «η φύση θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ, είναι απόφαση του ανθρώπου να μην τους φέρεται ως φυσιολογικά άτομα»

«Πιστεύω ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να περάσει το νομοσχέδιο – Τα δικαιώματα τα δίνεις και δεν υπολογίζεις το πολιτικό κόστος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης την Δευτέρα 4/12, ο οποίος προχώρησε σε νέες δηλώσεις με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

«Η Νέα Δημοκρατία πολιτικά είχε εκτεθεί από δηλώσεις ανθρώπων που μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα, που δεν βασίζονταν σε γνώσεις και δεν ήταν αρμόδιοι, για να μιλήσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα τα δίνεις ή δεν τα δίνεις και δεν υπολογίζεις το πολιτικό κόστος. Όταν τα πιστεύεις, οφείλεις να τα αποδώσεις σε εκείνους που τα στερούνται. Τα δικαιώματα πρέπει να τα αποδώσεις σε αυτούς που τα στερούνται. Πιστεύω ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να περάσει το νομοσχέδιο» ανέφερε αρχικά.

«Νιώθω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι γυμνά μωράκια ερχόμαστε στον κόσμο, που κλαίνε. Μαζί μπουσουλάμε, μαζί ανεβαίνουμε στα ποδήλατα και κάποια στιγμή στα 7, στα 8, κάποια παιδιά δείχνουν τα άλλα με το δάχτυλο και τα διακρίνουν. Είναι σαν να είναι η διάκριση μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας. Με τη διάκριση χάνουμε λίγο-λίγο από την ανθρωπιά μας. Η φύση ό,τι κι αν κάνουμε θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ άτομα, θα συνεχίσει να γεννάει άτομα, που δεν έχουν όραση ή δεν περπατούν. Για τη φύση είναι φυσιολογικό, είναι απόφαση του ανθρώπου να μην συμπεριφερθεί σε αυτά τα άτομα ως φυσιολογικά. Αν σταματήσει ο άνθρωπος να λέει ότι δεν είναι φυσιολογικά άτομα, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος» συμπλήρωσε.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη: «Το ότι ο αρχηγός ενός κόμματος είναι ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας βοηθάει ιδιαίτερα στην ορατότητα, βοηθάει ιδιαίτερα στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα, τα οποία μεγαλώνουν τώρα. Η υπερ-προβολή πρέπει να σκεφτούμε από ποιον ξεκινάει, γιατί εγώ νιώθω ότι ένα πολύ βασικό θέμα, το οποίο δεν συζητάμε, είναι η αντιμετώπιση από τα Μέσα και από τους δημοσιογράφους. Γίνεται με έναν τρόπο που δείχνουν ότι δεν το σέβονται και τόσο πολύ, λυπάμαι που το λέω. Βλέπω γελάκια και σχόλια, τα οποία δεν θα υπήρχαν αν ήταν ένας στρέιτ άντρας», σημείωσε.

Τότε, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε στον Γιώργο Καπουτζίδη: «Όταν τον είδα να μιλάει τόσα ξεκάθαρα, ήμουν από τους πρώτους που τον έκανα follow στα social media, αλλά εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω κανέναν να είναι συνεχώς με τον σύζυγό του ή τη σύζυγό του παντού».

«Εντάξει βρε συ Φαίη, δεν μπορούμε να το λέμε αυτό το πράγμα, δεν είναι σωστό. Εσύ έκανες εκπομπή με τον Γιώργο (Λιάγκα), θα ήταν σαν να σου έλεγα εγώ “μου αρέσει πολύ η εκπομπή σας, αλλά θέλω να είσαι μόνη σου”. Δεν είναι σωστό», απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, με τη Φαίη Σκορδά να απαντά γελώντας: «Καλά! Έπρεπε να μου το έχεις πει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση