Επιλέγοντας το "ονειρεμένο" κρεβάτι σας...!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 13:32 Επιλέγοντας το "ονειρεμένο" κρεβάτι σας...!

Μπαίνετε στο νέο σας σπιτικό και αρχίζει η έρευνα αγοράς για τα νέα σας έπιπλα. Έχετε σκεφτεί ποιο θα είναι το στυλ του νέου σας χώρου; Τι θα βάλετε ώστε το σαλόνι σας να δείχνει πιο cosy ή ποια είναι τα ιδανικά έπιπλα που θα σας ξεκουράζουν από τη στιγμή που θα επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα; Το Α και το Ω μέσα στον προσωπικό σας χώρο είναι η επιλογή του κρεβατιού, καθώς αρκετοί παράγοντες συντελούν στη διαμόρφωση του τελικού κι ιδανικού αποτελέσματος. Οφείλετε να ψάξετε αρκετά και εξονυχιστικά, καθώς το κρεβάτι θα πρέπει να έχει το ιδανικό στρώμα και τις ειδικές προδιαγραφές για έναν ονειρεμένο ύπνο.

Αρχικά, ανάλογα με τον χώρο σας ψάχνετε για μονό, διπλό ή υπέρδιπλο κρεβάτι (δείτε εδώ) και καταλήγετε στα σχέδια που ανταποκρίνονται σε αυτή σας την απόφαση. Το στυλ του κρεβατιού οφείλει να συμβαδίζει με το γενικό στυλ που έχετε επιλέξει για το σπίτι σας. Υπάρχει πληθώρα επιλογών, για όλα τα γούστα, σε όλες τις ποιότητες και τιμές, ανάλογα με το τι είναι διαθέσιμος ο καθένας να δώσει και να υποστηρίξει. Μεταλλικά, με μεγάλες εντυπωσιακές και δαιδαλώδεις πλάτες, ξύλινα, χαμηλά, ψηλά, με συρτάρια αποθήκευσης στον κάτω χώρο, με ενσωματωμένες ενιαίες κατασκευές για κομοδίνα, με μεγάλες μαξιλάρες, δερμάτινες ή με το ύφασμα της αρεσκείας σας είναι μερικές μόνο από τις πολλές επιλογές που μπορείτε να έχετε ώστε για να καταλήξετε σε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και σας αρέσει.

Η κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας πρέπει να αποπνέει ηρεμία και χαλαρότητα καθώς στον χώρο αυτό θα ξεκουράζεστε. Τα μοντέρνα σχέδια που θα σας φτιάξουν το κέφι αφορούν εντυπωσιακά χωρίσματα, ειδικά design με μεγάλες μαξιλάρες ή τεράστιες πλάτες, κρυφά σημεία αποθήκευσης, κατασκευές με ουρανό, όπου υφάσματα με αέρινη υφή και μαλακά χρώματα αποπνέουν την αίσθηση του ύπνου πάνω στα “σύννεφα”. Το στρώμα είναι το δεύτερο πολύ σημαντικό κομμάτι ενός λειτουργικού συνόλου της κρεβατοκάμαρας σας, καθώς πρέπει να είναι ανατομικό, μαλακό και να προσφέρει σε όλο σας το σώμα τη σωστή στάση εξασφαλίζοντας σας έναν ξεκούραστο και ιδανικό ύπνο. Η επένδυση στην κρεβατοκάμαρα είναι η μόνη που δεν πρέπει να σκεφτείτε καθώς το έπιπλο αυτό, που θα κοσμήσει το δωμάτιο σας, θα είναι πια παρακαταθήκη χρόνων, που δεν θα αλλάξετε εύκολα από τη στιγμή που θα το βολευτείτε και θα ταιριάξει στην προσωπικότητα και στις ανάγκες σας. Η γκάμα των επιλογών είναι μεγάλη ενώ υπάρχουν διαθέσιμα χρώματα και σχέδια που ούτε μπορείτε να φανταστείτε. Ακόμα κι αν έχετε σχεδιάσει κάποιο κρεβάτι με τις προδιαγραφές που σας ταιριάζουν, μπορείτε να το καταγράψετε και να το ψάξετε ή να το ζητήσετε ακριβώς όπως το θέλετε, χωρίς εκπτώσεις στην καινοτομία και στην ποιότητα.

Μη βιαστείτε να κλείσετε το έπιπλο της κρεβατοκάμαρας σας χωρίς να σκεφτείτε όλα τα υπέρ και τα κατά της κατασκευής που επιλέξατε καθώς θα επενδύσετε αρκετά χρήματα σε αυτό. Κάνετε έρευνα αγοράς και κλείστε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας ακριβώς όπως την θέλετε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση