Maestro: Έρχεται "η μεγάλη χίμαιρα" - Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 14:20 Maestro: Έρχεται "η μεγάλη χίμαιρα" - Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Η σειρά "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, με νέο επεισόδιο. Όσα θα παρακολουθήσουμε.

Το Maestro καταφέρνει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό κάθε εβδομάδα. Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στους δέκτες μας την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, με ένα νέο επεισόδιο.

Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και όπως φαίνεται στο trailer, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για ακόμη μια φορά συγκλονιστικές ερμηνείες, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθεί η κακοποίηση που βιώνει η Μαρία και ο γιος της.

Maestro: Όσα θα δούμε στο τέταρτο επεισόδιο, με τίτλο «Η μεγάλη χίμαιρα»

Οι σκοτεινές πτυχές των ηρώων αρχίζουν να αποκαλύπτονται κάτω από το διαπεραστικό φως των Παξών, ενώ η Κέρκυρα θα αποτελέσει καταφύγιο για τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στην Κλέλια και τον Ορέστη.

Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί.

Ο Ορέστης και η Κλέλια θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον έρωτά του γι' αυτή.

Maestro: Δείτε το trailer της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου

Maestro: Η υπόθεση της σειράς

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Maestro: Οι ηθοποιοί της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση