GNTM trailer: Απόψε η ώρα των επιστροφών - Άφωνες οι παίκτριες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 10:23 GNTM trailer: Απόψε η ώρα των επιστροφών - Άφωνες οι παίκτριες

Μεγάλες εκπλήξεις στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 5. Η φωτογράφιση αποχώρησης φέρνει ένταση και γκρίνια. Δείτε το trailer της Τρίτης.

Ένα νέο επεισόδιο του GNTM 5 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (06/12) στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Κυκλοφόρησε το νέο trailer του GNTM, στο οποίο βλέπουμε τα μοντέλα να βάζουν τα δυνατά τους στη νέα δοκιμασία αποχώρησης.

Στη δοκιμασία, τα επίδοξα μοντέλα θα πρέπει να φωτογραφηθούν σε πάρτι μουντ, μπροστά από έναν ανελκυστήρα, ποζάροντας με στυλ και αυτοπεποίθηση.

Η εν λόγω δοκιμασία, όπως είναι λογικό, δυσκολεύει κάποια από τα κορίτσια, ενώ στο πλατό δεν θα λείψουν οι τσακωμοί και τα κλάματα.

Η ώρα των επιστροφών έφτασε, με τις διαγωνιζόμενες να "ξινίζουν", βλέποντας μοντέλα που έχουν αποχωρήσει, να επιστρέφουν στον διαγωνισμό.

GNTM: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου (06/12):

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση